Politika privatnosti


Politika privatnosti

Politikom privatnosti objašnjavamo koje podatke o posetiocima našeg veb-sajta obrađujemo, kao i kako i zašto koristimo te podatke. Preporučujemo da pročitate tekst koji sledi, pre nego što krenete u pretragu sadržaja našeg veb-sajta. 

O nama

Mi smo Webelinx Games d.o.o, kompanija iz Niša, Srbija, matični broj 21603856, i bavimo se razvojem mobilnih igara. Naša email adresa je contact@webelinxgames.com. Više o samoj kompaniji, našim vrednostima i zajednici, možete pročitati u odeljku veb-sajta About (O nama).

Podaci koje prikupljamo

Ukoliko posećujete naš veb-sajt, ne morate da ostavljate vaše lične podatke. Svi posetioci mogu da istražuju sadržaj veb-sajta bez kreiranja naloga i logovanja u bilo koji nalog, dakle, bez pružanja ličnih podataka. 

Ukoliko uređaj sa kojeg pristupate našem veb-sajtu dozvoljava, mogli bismo da dođemo u posed podataka o vašoj IP adresi, pretraživaču koji koristite, nazivu domena, vremenu u kojem ste pristupili sajtu ili o lokaciji sa koje pristupate sajtu. Navedene podatke bismo koristili samo za analizu ponašanja posetilaca sajta (primera radi: beležimo broj poseta uopšte i za određene geografske lokacije, vreme posete veb-sajtu, prosečno vreme zadržavanja posetilaca na našem sajtu). Ovi podaci ne mogu otkriti vaš identitet i ne mogu se povezati sa vašim ličnim podacima na osnovu čega bismo vas identfikovali. 

Sa druge strane, ukoliko igrate naše igre, može se desiti da delite druge podatke sa nama, i zbog toga smo doneli posebnu politiku privatnosti koja se odnosi na korisnike naših igara, a koju možete naći unutar same igre, kao i na našem veb-sajtu u odeljku Games (Igre).

Konačno, ukoliko se prijavljujete kao kandidat za otvorene pozicije ili prakse u našoj kompaniji a koje su objavljene u odeljku veb-sajta Careers (Karijere), od vas će biti zatraženi određeni lični podaci i saglasnost za obradu istih. Posebnu politiku privatnosti koja važi za kandidate za poslove i prakse možete naći u odeljku veb-sajta Careers (Karijere).

Kolačići

Naš veb-sajt koristi kolačiće. Kolačići su sitne tekstualne datoteke koje čuva vaš veb-pretraživač dok posećujete određeni veb-sajt i ovi podaci su dostupni vlasniku veb-sajta. Mi koristimo sledeće vrste kolačića:

  • Google Analytics kolačiće: pomažu nam da analiziramo ponašanje posetilaca našeg sajta. Google prikuplja kolačiće i sačinjava izveštaje sa statističkim podacima o broju poseta, vremenu posete, dužini zadržavanja na sajtu i drugim ponašanjima posetilaca. Na osnovu kolačića se ne može identifikovati posetilac veb-sajta.
  • Tehnički kolačići: neophodni su za osnovno funkcionisanje veb-sajta. 

Korišćenje kolačića možete blokirati u settings sekciji vašeg pretraživača, ali imajte na umu da u tom slučaju neke funkcije našeg veb-sajta neće biti dostupne i nećete moći da pristupite nekim sadržajima našeg veb-sajta.

Takođe, ukoliko niste na početku posete veb-sajtu blokirali korišćenje kolačića, to možete da učinite i naknadno; ponovo, nakon blokiranja korišćenja kolačića, neke funkcije našeg veb-sajta vam neće biti dostupne. Kako biste više saznali o funkcionisanju kolačića, posetite odeljak o kolačićima u vašem pretraživaču.

Podaci koje sami delite sa nama

Kao što je već napomenuto, nije neophodno da delite svoje lične podatke kako biste pristupili našem veb-sajtu, ali, ako nas dobrovoljno kontaktirate, podelićete vaše ime i vašu mail adresu. Možete nas kontaktirati na dva načina: slanjem mejla na našu glavnu email adresu ili popunjavanjem forme u odeljku veb-sajta  Contact Us (Kontaktirajte nas)

Slanje mejla: Ukoliko pošaljete mejl na našu glavnu email adresu, podelićete sa nama vaše ime ili nadimak koji je vezan za vaš email, kao i vašu email adresu.  

Forma za kontaktiranje: Ukoliko izaberete da popunite formu u Contact Us odeljku, nije obavezno navesti ime, dok je email adresa obavezna kako bismo poslali odgovor na vaš zahtev. 

Vaše ime, ukoliko ga upišete u formu za kontaktiranje, biće upotrebljeno samo u odgovoru na vaš zahtev, u svrhu učtivog odgovaranja i radi vašeg boljeg korisničkog iskustva. 

Email adresa će biti upotrebljena za slanje odgovora na vaš zahtev. 

Ove lične podatke ne skladištimo i ne čuvamo na našim serverima niti ih prosleđujemo trećim licima. Ne obrađujemo vaše lične podatke koje smo primili od vas tokom korespondencije povodom vašeg zahteva osim koliko je neophodno za rešavanje vašeg zahteva. Contact Us odeljak ne dozvoljava slanje fajlova tako da nećete biti u mogućnosti da preko ove forme otkrijete druge lične podatke. 

Deljenje podataka

Ukoliko uređaj sa kojeg pristupate našem veb-sajtu dozvoljava, mogli bismo da dođemo u posed podataka o vašoj IP adresi, pretraživaču koji koristite, nazivu domena, vremenu u kojem ste pristupili sajtu ili o lokaciji sa koje pristupate sajtu i to bi bili podaci koje delimo sa Google Analytics, našim jedinim partnerom. Ovi podaci ne mogu otkriti vaš identitet niti se mogu povezati sa drugim ličnim podacima na osnovu kojih bismo mogli da vas identifikujemo. 

Prava posetilaca

Kao posetilac našeg veb-sajta imate pravo da podnesete zahtev sa pitanjem da li prikupljamo vaše podatke i ako ih prikupljamo, koji su to podaci, da pristupite tim podacima, tražite njihovu ispravku i brisanje. Pomenuti zahtev možete podneti preko forme u Contact Us odeljku našeg veb-sajta. Vrlo rado ćemo poslati odgovor na vaša pitanja i odgovorićemo efikasno i u skladu sa zakonom svakom zahtevu vezanom za napred navedena prava. Ukoliko ne budete zadovoljni našim odgovorom, imate pravo da se obratite nadležnom državnom organu. 

Linkovi za pristup drugim veb-sajtovima

Na našem veb-sajtu se nalaze bedževi sa linkovima koji vas preusmeravaju na stranice naših igara na Google Play Store i na App Store, kao i ka drugim veb-sajtovima. U potpunosti smo odgovorni za politiku privatnosti i obradu ličnih podataka korisnika naših proizvoda: našeg veb-sajta i naših igara. Sa druge strane, ne možemo biti odgovorni za sadržaje proizvoda koji nisu u našem vlasništvu kao ni za obradu podataka na veb-sajtovima koji nisu u našem vlasništvu a do kojih ste došli preko našeg veb-sajta. Preporučujemo da se uvek prethodno upoznate sa sadržajem politike privatnosti veb-sajtova, aplikacija, igara i drugih proizvoda kako biste bili sigurni da su vaši lični podaci zaštićeni i da se njihova eventualna obrada vrši na zakonit način.

Kontakt za zaštitu podataka o ličnosti
Ukoliko imate pitanja i nedoumice o obradi i zaštiti vaših ličnih podataka ili imate neki komentar koji se odnosi na sadržaj ove politike privatnosti, budite slobodni da nas kontaktirate na adresu: contact@webelinxgames.com.

Webelinx Games d.o.o. Niš
Aleksandra Medvedeva 2A
18000 Niš
Srbija
email: contact@webelinxgames.com