Politika privatnosti


Politika privatnosti

Ovim dokumentom vas obaveštavamo koje podatke prikupljamo od posetioca našeg sajta i kako koristimo te podatke.  

O nama

Mi smo Webelinx Games d.o.o. Niš, Srbija, prvredno društvo koje razvija igre za mobilne telefone. Glavna kontakt adresa je: contact@webelinxgames.com.

Podaci o ličnosti

Ukoliko posećujete naš sajt, ne ostavljate vaše lične podatke nama, kao vlasniku sajta, niti mi obrađujemo podatke o ličnosti posetilaca.  Posetioci sajta mogu da pretražuju sadržaj sajta bez logovanja preko svog naloga, i ne ostavljaju svoje lične podatke.

Ukoliko pak uređaj preko koga posećujete naš sajt dozvoljava, ili ste sami podesili određene mogućnosti na svom uređaju, mogli bismo da imamo pristup sledećim informacijama: IP adresa, browser koji korisitite za pretraživanje, naziv domena, vreme posete sajtu i eventualno lokacija sa koje pristupate. Ukoliko pristupimo ovim informacijama, koristimo ih isključivo u svrhu analiziranja ponašanja posetilaca našeg sajta (npr. broj poseta sa određene lokacije, vreme pristupa sajtu, vreme provedeno na sajtu i sl.). Na osnovu navedenih podataka se ne može identifikovati konkretan posetilac sajtu, odnosno ne može se imenovati posetilac.

Sa druge strane, ukoliko želite da pošaljete prijavu za otvorene pozicije ili za prakse u našoj kompaniji, koje se oglašavaju na našem sajtu u sekciji Karijere (Careers), biće nam potrebni određeni lični podaci i biće nam potrebna vaša saglasnost za obradu podataka o ličnosti. Iz ovog razloga, za podnošenje navedenih prijava važe posebna pravila i posebna politika privatnosti, kojoj možete pristupiti u sekciji Karijere (Careers).

Kolačići (Cookies)

Naš sajt koristi kolačiće. Kolačići su  mali tekstualni fajlovi smešteni na uređaju na kome pretražujete sajt. Mi koristimo dve vrste kolačića:

Google Analytics cookies, koji prikupljaju podatke i formiraju izveštaje o poseti sajtu i korišćenju sajta, bez identifikovanja posetilaca, i

Funkcionalne kolačiće, koji omogućavaju osnovno funkcionisanje sajta.

U svakom trenutku možete da blokirate korišćenje kolačića u delu podešavanja na internet pretraživaču koji koristite, ali postoji mogućnost da sajt, kako naš tako i drugi sajtovi, izgubi određene funkcionalnosti, i može se izgubiti pristup određenim delovima sajta.

Takođe, ukoliko niste blokirali upotrebu kolačića, kako je napred navedeno, moguće je da to učinite i nakon prve posete sajtu. Opet, izgubiće se određene funkcionalnosti sajta. 

Podaci koje sami posetioci dostavljaju

Kako smo već naveli, nije potrebno da ostavljate vaše lične podatke, ukoliko posećujete naš sajt. Međutim, ukoliko nas sami kontaktirate putem maila, podelićete određene lične podatke sa nama. Posebna sekcija Kontaktirajte nas (Contact us) nema otvorenu mogućnost za slanje fajlova, tako da nam kroz ovu formu možete dostaviti samo vaše ime i mail adresu. Ove lične podatke koristimo isključivo u svrhu slanja odgovora na vaš zahtev iz maila. Ne čuvamo lične podatke posetilaca, niti ih obrađujemo i ne šaljemo trećim licima. 

Deljenje podataka

Ukoliko nam vaš uređaj dozvoljava pristup sledećim podacima: IP adresa, browser, naziv domena, vreme pristupa sajtu, lokacija,   prosleđujemo ove podatke jedinom partneru – Google Analytics. Kao što je već napred objašnjeno, Google analitika koristi ove podatke za izveštaje o ponašanju posetilavca na sajtu, kao što je broj poseta, prosečno vreme zadržavanja na sajtu i sl. Kako su ovi podaci vezani za vaš uređaj, sami po sebi a ni u međusobnoj kombinaciji ne mogu da identifikuju konkretnog posetioca.  

Prava posetilaca 

Posetilac sajta ima pravo da podnese zahtev o tome da li se njegovi lični podaci čuvaju, i ukoliko se čuvaju – da traži uvid u podatke koji se čuvaju. Potrebno je da posetilac uputi zahtev na našu kontakt mail adresu. Jako nam je stalo do zaštite podataka posetilaca našeg sajta i rado ćemo odgovoriti na zahtev posetilaca. U slučaju da niste zadovoljni našim odgovorom, možete se obratiti višoj intanci.

Linkovi koji vode drugim sajtovima

Sajt sadrži linkove ka posebnim sajtovima naših igara (Books of Wonders, Shooting Hoops, Love Story, Rooms and Exits, Chatlinx, Fun Escape Rooms Puzzles, Kissed by a Billionaire, Basket Clash and Solitaire Tripeaks), kao i linkove koji vode ka sajtovima koji nisu u našem vlasništvu. Odgovorni smo isključivo za korišćenje podataka i za prava posetilaca iz ove politike privatnosti prema posetiocima našeg sajta i sajta naših igara. Ukoliko ste sa našeg sajta preusmereni na sajt koji nije u vlasništvu Webelinx Games, molimo vas da pročitate njihovu politiku privatnosti, pre pristupa različitim sadržajima sa tih sajtova.

Kontakt za zaštitu podataka o ličnosti

Ukoliko imate zahtev koji se odnosi na zaštitu podataka o ličnosti, ili imate pitanja, komentar ili nejasnoće u vezi sa ovom politikom privatnosti, budite slobodni da nas kontaktirate na adresu contact@webelinxgames.com.

Webelinx Games d.o.o. Niš
Aleksandra Medvedeva 2A
Srbija
email: contact@webelinxgames.com